Volkswagen D'Ieteren Finance

Uw partner in mobiliteit.

Op 13 februari 2012 ondertekenden D'Ieteren en Volkswagen Financial Services een overeenkomst voor de oprichting van een gemeenschappelijke dochteronderneming: Volkswagen D'Ieteren Finance.

Volkswagen D'Ieteren Finance is de fusie van de activiteiten van D'Ieteren Lease (specialist in de markt van de verhuur en financiële leasing in België) en van Volkswagen Bank (actief in de markt van klassieke financieringen en ballonkredieten).

Als dochteronderneming binnen de groepen D'Ieteren en Volkswagen bieden we u een breed gamma voertuigen van volgende merken aan: Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, Porsche, Yamaha, My Way, MAN. Vandaag telt Volkswagen D'Ieteren Finance in totaal meer dan 100.000 voertuigen in vloot.

Sinds meer dan 5 jaar werkt Volkswagen D'Ieteren Finance aan de ontwikkeling van mobiliteitsoplossingen aangepast aan de noden van zijn klanten.

 

Producten en diensten

Sinds 2012 ontwikkelt Volkswagen D'Ieteren Finance onafgebroken nieuwe producten en diensten bestemd voor zowel professionele als particuliere klanten:

  • e-Moby: een mobiliteitsdienst voor elektrische en plug-in hybride voertuigen van Volkswagen en Audi;
  • Wecare: een dienst bestaande uit een contract voor voertuigonderhoud en -herstelling
  • Insurance: autoverzekering voor particulieren
  • Leasing en financiële renting voor Yamaha
  • Leasingproducten voor occasievoertuigen

 

Mobiliteitspartner

Als echte mobiliteitspartner ontwikkelt Volkswagen D'Ieteren Finance permanent nieuwe producten en diensten die beantwoorden aan de noden van bestuurders vandaag, maar die tegelijk ook anticiperen op de verwachtingen van morgen.

Volkswagen D'Ieteren Finance kan daarvoor rekenen op geëngageerde medewerkers die streven naar maximale klantentevredenheid en één gezamenlijk doel voor ogen hebben: de beste groep voor financiële dienstverlening van België worden.

e-Moby is een dienst afgesloten bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)

weCare is een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0403448140, FSMA 047196cA.   Raadpleeg de    algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie.

Insurance is een autoverzekering en een commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba - Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531, FSMA 0058. De duur van een Insurance-contract bedraagt 1 jaar en wordt na 1 jaar stilzwijgend vernieuwd. De Insurance-contracten zijn aan het Belgisch recht onderworpen.