weCover

You drive, we cover...

Bent u jonger dan 26 jaar?

Ontdek de weCover formule, een autoverzekering die jonge voorzichtige en verantwoordelijke bestuurders beloont. Dankzij deze nieuwe optie weCover kan u het bedrag van uw verzekering verminderen en cadeaus winnen: het volstaat om voorzichtig te rijden.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Met weCover geniet u van een onmiddellijke korting van 40 % op uw premie voor uw Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dankzij een aangesloten toestel en een mobiele applicatie kan u voordelige kortingen en talrijke cadeaus verkrijgen.

 

weCover beloont de verantwoordelijke bestuurders:

  • met kortingen: dankzij een aangesloten toestel worden uw rijgewoontes geregistreerd. Hoe beter uw rijgewoontes, hoe minder uw verzekering in het volgende jaar zal kosten. U kan tot 50% besparen op uw premie voor uw Burgerlijke Aansprakelijkheid.
  • met cadeaus: ga via de mobiele applicatie uitdagingen aan, verbeter uw rijstijl en ontvang talrijke cadeaus: cadeaucheques van onze verschillende partners (multimedia, site voor online verkoop, film tickets, …).

Bij de onderschrijving van een autoverzekeringscontract is de weCover optie helemaal gratis. U wint altijd!

 

weCover bevordert eveneens uw veiligheid:

  • toegang tot een applicatie die u ertoe in staat stelt in real time uw gedrag op te volgen, het te verbeteren en de risico's op een ongeval te verminderen.
  • Lokalisatie van uw wagen op elk moment dankzij een GPS signaal dat wordt uitgezonden door een geconnecteerd toestel
  • Eenvoudige bijstand dankzij de applicatie: nood - en bijstandsnummers, precieze geolokalisatie, …

 

Voorzichtig rijden was nog nooit zo aantrekkelijk!

Ontdek de voordelen en kortingen van weCover

Kies hieronder een van de merken voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance:

WeCover is de commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba - Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Koningsstraat 151, 1210 Brussel. U vindt op deze site algemene informatie over de WeCover optie van de autoverzekering die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is.