Credit Protection Insurance

Heeft u er al aan gedacht om u en uw gezin te beschermen tegen de grillen van het leven? Volkswagen D'Ieteren Finance stelt u een verzekering voor om uw financiering te verzekeren voor enkele euros per maand. Werkonbekwaamheid, ziekte, ongeval… Alles is overwogen om ervoor te zorgen dat u kan rijden in alle gemoedsrust.

  • Protection
    Een formule die uw maandelijkse afbetaling dekt in geval van overlijden, (tijdelijke) werkonbekwaamheid of (permanente) invaliditeit voor een premie die overeenkomt met 4,5% van uw maandelijkse afbetaling. In geval van overlijden, als de aansluiting gekoppeld is aan een AutoCredit en de premie van 7,8% van uw maandelijkse betaling voor een AutoCredit betaald is, dan wordt de laatste verhoogde maandaflossing eveneens vergoed.

 

Uw voordelen?

  • U heeft een gerust gemoed, uw financiering is verzekerd
  • Geniet van tarieven onafhankelijk van uw leeftijd, uw geslacht of de duurtijd van uw contract
  • Kies een van onze formules voor elke contractant

 

 Ontdek hier de algemene voorwaarden en informatie omtrent Mifid

Configureer uw wagen en bereken uw Credit Protection Insurance

Kies hieronder een van de merken voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance:

Credit Protection & Job Protection zijn collectieve verzekeringscontracten onderhandeld met de maatschappij CARDIF Assurance Vie N.V.: vennootschap naar Frans recht - Maatschappelijke zetel: 1, Bd Haussmann te F-75009 PARIJS - erkend in België via zijn bijkantoor: 1424, Bergensesteenweg te B-1070 BRUSSEL - RPR Brussel KBO 0435.018.274 - verzekeringsmaatschappij erkend in België door de Nationale Bank van België onder het codenummer 979 waarvan  Volkswagen D'Ieteren Finance N.V. (FSMA 109705 A) een verbonden agent is. Deze verzekering kan onderschreven worden bij verschillende maatschappijen.