Corona FAQ Page PrivateCorona FAQ Page EnterpriseFINANCE_BedrijvenFINANCE_Bedrijven PorscheFINANCE_Bedrijven Man FinanceFINANCE_ParticulierFINANCE_Particulier PorscheWecareMobiliteitsoplossingen_bedrijvenInsuranceInsurance My WayWelkom_BedrijvenWelkom_Bedrijven Porsche FinanceWelkom_Bedrijven MAN FinanceWelkom_ParticulierWelkom_Particulier Porsche FinanceWelkom My WayUw wagen client => LOWCar ConfiguratorMAN SolutionsSimulatie PorscheKlanten toegangVosQuestionsDealerspagina = ExcellerateDealerspagina = contactfichesDealerspagina = Simulatie financieringDealerspagina = Insurance - IboxDealerspagina = Grille TVADealerspagina = PorscheCalculatorIFMDealer LocatorInformations Mifid retailActie particulierOnline financieringLease on WebGDPRPublicatie - uitstel betaling juni 2020My Finance - Info VragenlijstQuick Access Product BedrijvenQuick Access Product ParticulierenQuick Access Company (Bedrijven)Quick Access Company (particulieren)Quick Access Contact Flex-moby | Mobiliteitsoplossing leasing - vdfin.be

Flex-Moby

Leasing made easy

Met Flex-Moby kunnen uw werknemers zonder aarzelen voor een voertuig op maat van hun behoeftes kiezen. Veel mensen zouden liever met een praktische, energiezuinige en fiscaal vriendelijke wagen rijden. Maar af en toe hebben ze een ander voertuig nodig.

 

U lost dat probleem op

En wel met Flex-Moby, het flexibele voorstel van Volkswagen D'Ieteren Finance. Een bestelwagen voor een verhuizing, een break voor de vakantie, en een minder groot of zelfs elektrisch voertuig voor het dagelijks verkeer? Met Flex-Moby kunnen uw mensen, wanneer nodig, een alternatieve oplossing kiezen, voor een optimale mobiliteit op maat.

 

Op maat

We bepalen samen welk budget u uw werknemers aanbiedt om tijdelijke alternatieven voor hun normale voertuig te kiezen. Zonder een stroom van facturen. U krijgt slechts één rekening, want deze service wordt forfaitair opgenomen in uw maandelijkse leasingfactuur. Als een werknemer zijn of haar jaarlijkse forfait niet volledig opgebruikt, wordt het saldo naar het volgende jaar overgedragen. U verliest dus niets. Ook niet op het eind van het contract: het eventuele saldo wordt u terugbetaald. Een ander voordeel is dat de alternatieve voertuigen tegen een goedkoper tarief worden aangeboden dan de huur van een voertuig op korte termijn.

 

Fiscaal en ecologisch optimaal

Met Flex-Moby is de kans groot dat uw mensen een lichter belast (en dus vaak minder vervuilend) voertuig zullen kiezen, in de wetenschap dat er alternatieven zijn als ze die nodig hebben. Op lange termijn zijn de kosten van het voordeel van alle aard voor de werknemer en de RSZ die de werkgever erop betaalt een stuk lager, omdat het dagelijks gebruikte voertuig fiscaal voordeliger is. De hogere belasting op 'zwaardere' voertuigen blijft dus beperkt tot enkele dagen in plaats van een heel jaar. Een fiscale en ecologische winst voor iedereen.

 

 

Configureer uw vloot en geniet van onze service "Flex-Moby"

Kies hieronder een van de merken voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance: