Corona FAQ Page PrivateCorona FAQ Page EnterpriseFINANCE_BedrijvenFINANCE_Bedrijven PorscheFINANCE_Bedrijven Man FinanceFINANCE_ParticulierFINANCE_Particulier PorscheWecareMobiliteitsoplossingen_bedrijvenInsuranceInsurance My WayWelkom_BedrijvenWelkom_Bedrijven Porsche FinanceWelkom_Bedrijven MAN FinanceWelkom_ParticulierWelkom_Particulier Porsche FinanceWelkom My WayUw wagen client => LOWCar ConfiguratorMAN SolutionsSimulatie PorscheKlanten toegangVosQuestionsDealerspagina = ExcellerateDealerspagina = contactfichesDealerspagina = Simulatie financieringDealerspagina = Insurance - IboxDealerspagina = Grille TVADealerspagina = PorscheCalculatorIFMDealer LocatorInformations Mifid retailActie particulierOnline financieringLease on WebGDPRPublicatie - uitstel betaling juni 2020My Finance - Info VragenlijstQuick Access Product BedrijvenQuick Access Product ParticulierenQuick Access Company (Bedrijven)Quick Access Company (particulieren)Quick Access Contact e-Moby | Leasing voor elektrische auto - vdfin.be

e-Moby, uw elektrische full-service leasing

Groene mobiliteit wordt kinderspel

Elektrisch rijden met Volkswagen D'Ieteren Finance. Een leasingformule met niets dan voordelen.

 

Elektrisch rijden gaat om meer dan enkel een voertuig. En dat beseffen wij maar al te goed. Wat met de installatie van laadpalen of zelfs laadecosystemen, op het werk en thuis? Hoe breng je de laadkosten van werknemers in kaart en beheer je die als werkgever? Hoe zit het nu werkelijk met de fiscale voordelen en wat kost of brengt de vergroening van een vloot u als werkgever op?

Onze elektrische full-service leasing biedt daar een antwoord op.

 

We bieden u:

 • Individuele begeleiding en analyse.
  We bekijken de fiscale en infrastructurele uitdagingen en behoeftes: wat is de TCO (total cost of ownership), voor welke werknemers is elektrisch de beste oplossing, hoeveel laadpalen zijn nodig…
 • Geïntegreerde laadoplossingen
  Laadpalen op het bedrijf of bij uw werknemers thuis: we staan voor u klaar samen met onze partner EDI (Electric by D'Ieteren). Na een behoefteanalyse, wordt er ter plaatse een audit uitgevoerd, om zo de correcte laadoplossing te kiezen. De installatie- en infrastructuurkost (laadpaal) wordt mee opgenomen in uw contract.

  Ook een laadpas voor uw werknemers behoort tot de mogelijkheden. Zowel dankzij de laadpas als een intelligente laadpaal bij uw werknemers thuis, wordt split billing kinderspel. De verbruikte stroom voor het laden van de bedrijfswagen? Die wordt overzichtelijk in kaart gebracht en aan de werkgever gefactureerd.
 • Service pakketten op maat van uw behoeftes.
  Onderhoud en herstellingen, banden, carwash… u stelt samen met ons het juiste dienstenpakket samen.
 • De zekerheid van leasing
  Wij garanderen de terugname van het voertuig. Een mogelijke waardevermindering in tijden van snel evoluerende mobiliteit? Dat is onze zorg, niet die van u.

 

Aarzelen u of uw mensen om een elektrisch voertuig te kiezen omwille van de laaddrempel (twijfel rond laadoplossingen) in bepaalde omstandigheden? Zoals voor een roadtrip naar Spanje? Of voor een verhuis? De optie 'Flex-Moby' lost het op.

 

Configurez votre véhicule et calculez votre Full Service

Sélectionnez ci-dessous une des marques proposées par Volkswagen D'Ieteren Finance:

Diensten afgesloten bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)