e-Moby

e-Moby maakt groene mobiliteit kinderspel

Elektrisch rijden met Volkswagen D'Ieteren Finance en e-Moby. Een formule met niets dan voordelen.

Onze oplossing voor het opladen van hybride en elektrische voertuigen elders dan op het werk is niet alleen handig voor uw werknemers maar ook voor u: dankzij nauwkeurige verbruiksgegevens kunt u uw mensen correct terugbetalen.


e-Moby geeft de elektrische rijders twee opties:

  • Nexxtender Mobile

Een mobiele laadkabel die op een gewoon stopcontact wordt aangesloten. U ontvangt de verbruiksgegevens automatisch via een centraal systeem maar hoeft verder niets te doen: de kosten worden aan het bedrijf gefactureerd en de werknemer krijgt zijn verbruik automatisch terugbetaald.

 

  • Wallbox Nexxtender Advance Single

Een wallbox die bij uw werknemers thuis wordt geïnstalleerd. Het laden gaat sneller dan met een normale kabel. Deze dienst wordt in de maandelijkse leasingfactuur verwerkt. De verbruikskosten zelf worden via een centraal systeem automatisch aan uw werknemer terugbetaald en aan het bedrijf gefactureerd.

 

Met e-Moby kunnen uw werknemers hun elektrisch voertuig moeiteloos opladen en krijgen ze de verbruikte stroom terugbetaald.

 

Aarzelen uw mensen om een elektrisch voertuig te kiezen omdat ze soms een voertuig met meer autonomie nodig hebben? De optie 'Flex-Moby' voor onze leasingcontracten voor elektrische voertuigen lost het op.

 

 

Configurez votre véhicule et calculez votre Full Service

Sélectionnez ci-dessous une des marques proposées par Volkswagen D'Ieteren Finance:

Diensten afgesloten bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)