Verzekering en dekking materiële schade

Win tijd dankzij minder administratief beheer.

assistance-degats-picto

 

De verzekering die u afsluit bij Volkswagen D'Ieteren Finance verzekert u gering administratief beheer tegen een voordelig tarief. 

 De verschillende verzekeringsdekkingen van Volkswagen D'Ieteren Finance :

  • De burgerlijke aansprakelijkheid: wettelijk verplicht, deze dekking zorgt voor het vergoeden van de materiële en lichamelijke schade aan derden.
  • De bestuurdersverzekering: alle inherente kosten aan uw opname (indien u gewond bent ten gevolge van een ongeluk) worden door deze verzekeringsdekking opgenomen.
  • Rechtsbijstand : wij zorgen voor het behartigen van uw belangen voor de rechtbank, of dat u nu het slachtoffer bent van een ongeval of zelf de overtreding hebt gepleegd.

 

Dekking materiële schade

Gemoedsrust gegarandeerd met de volledige dekking van materiële schade! Brand, natuurrampen, glasbreuk, ongevallen met dieren, diefstal, materiële schade, enz.: de belangrijkste schadegevallen worden gedekt door Volkswagen D'Ieteren Finance, zodat u snel weer mobiel bent. 

 

Wat zijn de voordelen bij het kiezen van de dienst verzekeringen en dekking  materiële schade van Volkswagen D'Ieteren Finance ?

  • Eenvoud : de verzekering is een deel van de overeenkomst en wordt opgenomen in de maandelijkse huur.
  • De dienst verzekeringen wordt gecentraliseerd door Volkswagen D'Ieteren Finance(inschrijving van het voertuig, facturering, beheer van de schaden, uitgifte van de groene verzekeringskaart).
  • De gebruiker geniet van een volledige dekking (bestuurdersverzekering) aan competitieve tarieven.
  • In geval van schade moet de gebruiker niets ter plaatse betalen.
  • De tariefberekening wordt aangepast volgens de verwachte schadelast van de bestuurder of van het wagenpark. 
  • De tariefberekening evolueert elk jaar om in overeenstemming te zijn met de reëel verwachte schadelast.

 

U kunt ook een verzekering afsluiten bij uw verzekeraar. U ontvangt dan van ons een aanhangsel van schuldvordering. Uw verzekeraar verklaart hiermee de Burgerlijke Aansprakelijkheid, de Rechtsbijstand en het volledige Omnium van het voertuig op zich te nemen. 

Configureer uw wagen en bereken uw Full Service

Kies hieronder een van de merken voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance:

Dienst afgesloten bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058). Raadpleeg de  precontractuele informatie van D'Ieteren Lease-P&V Verzekeringen voor meer informatie.