Multimobiliteit

Mobiliteit in al haar vormen, met één enkele factuur

Volkswagen D'Ieteren Finance vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 3 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit. 

 

Uw leasingcontract geeft u nu ook toegang tot trein, tram, bus, metro en deelfietsen. U reserveert uw tickets met uw smartphone en uw werkgever krijgt automatisch de factuur toegestuurd.

 

  • Flex-Moby
    Een voertuig op maat van elke behoefte

Flex-Moby is mobiliteit op maat van uw echte behoeften, dankzij een waaier aan alternatieve voertuigen voor tijdelijk gebruik. Voor het dagelijkse verkeer gebruikt u bijvoorbeeld een minder groot of misschien zelfs elektrisch voertuig. Als u een bestelwagen nodig hebt voor een verhuizing, of een break voor de vakantie, dan kan dat dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in uw leasing. Dat is goedkoper dan een gewone huur en u betaalt minder belasting op jaarbasis.

  • e-Moby
    Groene mobiliteit wordt kinderspel

Een laadkabel die u op een gewoon stopcontact aansluit of een snelle wallbox: twee handige oplossingen om uw elektrische voertuig elders dan op het werk op te laden. De verbruiksgegevens worden centraal geregistreerd en op de leasingfactuur van uw werkgever aangerekend. En uw kosten worden automatisch terugbetaald.