Banden

Rij in alle veiligheid, in elk seizoen!

pneu-picto

Uw concessiehouder bekommert zich ook over uw banden. Zowel in de zomer als in de winter beschikt u over het meest geschikte schoeisel voor uw voertuig. Wij stellen voor u een bandenprovisie ter beschikking, berekend in functie van het contractueel bepaald aantal kilometers. Wij zorgen ook voor het beheer van de wissels en de eventuele opslag van uw banden gedurende het hele jaar.

 

De terugbetaling van niet gebruikte banden

Betaal alleen voor de banden die u gebruikt: wij betalen u de anderen terug op het einde van uw contract.

 

Advies voor een aangepast rijgedrag :

  • Kies voor een goede wegligging: goede banden garanderen een betere wegligging. Zij verkorten uw remafstand en geven uw voertuig een maximum aan stabiliteit.
  • Let op de bandenspanning : een goede bandenspanning beïnvloedt het rijgedrag van uw auto. Is hij te laag? Dan is uw remafstand veel langer en vermindert ook uw rijcomfort. Kijk dus elke maand uw bandenspanning na en pomp, indien nodig, lucht bij. Zo slijten uw banden minder snel en verbruikt u minder brandstof. 
  • Vervang tijdig uw banden : laat deze vervangen wanneer zij een profieldiepte van 2 millimeter bereiken.

Configureer uw wagen en bereken uw Full Service

Kies hieronder een van de merken voorgesteld door Volkswagen D'Ieteren Finance:

Dienst  afgesloten bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)